Na prodaju stambeni objekat uz rijeku Krivaju, Zavidovići

  • -

Na prodaju stambeni objekat uz rijeku Krivaju, Zavidovići

U prelijepom amijentu prirodnog zelenila, žubora rijeke Krivaje, umilnog pjevušenja ptica i mirisa trave smješten je moderan i funkcionalan stambeni objekat. Objekat je jako dobro projektovan, kvalitetno građen, doveden do fantastičnog spoljnog izgleda, dok unutrašnjost odiše stilskom perfekcijom. Korisnog prostora ima oko 250 m2, odlično raspoređenog i iskorištenog. Prizemlje objekta se sastoji od kuhinje, velikog salona, kupatila i wc-a, dok je sprat objekta rezervisan za spavaće sobe kojih ima tri i iz jedne od njih se izlazi na veliku terasu. Također na spratu se nalazi i kupatilo i wc. Podovi su rađeni najkvalitetnijom keramikom, stolarija je vrhunskog izgleda i kvalitete, a kompletan namještaj je posebno dizajniran i pripreman za ovaj objekat. Objekat je izuzetno osvijetljen, komforan  i ugodne temperature. Garaža se nalazi u sklopu objekta, grijanje je regulisano, posjed je obezbijeđen sigurnosnim alarmnim sistemom, pristup je direktno sa magistralne ceste Zavidovići – Tuzla.

 Porodična i prijateljska atmosfera, mir, ljepota za oči i dušu su sve ono što nam treba da bismo bar na kratko „pobjegli“ svakodnevnice. Sigurni smo da će ova naša ponuda zadovoljiti kriterije i potrebe i onih najizbirljivijih.

TRAŽENA CIJENA JE 160.000 EURA

⚠️⚠️NEVJEROVATNA AKCIJSKA CIJENA 120.000 EURA ✅✅✅✅
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

Za više informacija kontaktirajte nas na brojeve telefona 032879 399 mob/viber i whatsapp kontakti +387603585361 ili +38761266025

Geomedia Jelah-Tešanj

PJ Zavidovići

Šifra ponude AG 142/23

Navedene nekretnine označene su  k.p.  brojem 9/3  zvana  „DONJA DILJKA“  po kulturi kuća i zgrada  površine 57 m2 i dvorište površine 472 m2, ukupne površine 529 m2,  grad Zavidovići,  upisane u zemljišnoknjižni izvadak Općinskog suda  Zavidovići broj 16 KO Hrge.