Na prodaju kuća u centru Zavidovića

  • -

Na prodaju kuća u centru Zavidovića

Kategorija : Kuća

Na prodaju kuća ukupne korisne stambene površine cca 250 m2 izgrađena na parceli površine 862 m2 smještene u sunčanom dijelu ulice Husein kapetana Gradaščevića,općina Zavidovići.Kuća je izgrađena 1970. godine i odmah je useljiva. Predmetna nekretnina posjeduje garažu, kotlovnicu i ostavu za drva,jedan jednosoban stan površine 45 m2 na prizemlju sa balkonom i visoko potkrovlje sa balkonom koje je u potpunosti adaptirano.

 

Pristup potkrovlju kao i garaži je omogućen unutrašnjim stepenicama. Oko kuće se nalazi lijepo uređeno dvorište sa zelenim površinama . Na parceli se nalazi također i temelji za dogradnju kuće. Kuća posjeduje urednu dokumentaciju .

CIJENA: Na upit Informacije o navedenoj nekretnini možete dobiti svakim radnim danom od 8-16 sati na brojeve 032 – 879 – 399 / 060 – 35-85 -361 ili dolaskom direktno u poslovnicu agencije za nekretnine GEOMEDIA u Gazi Husrev-begovoj ulici,općina Zavidovići. NAPOMENA: Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.